[GE users] run time intel compiler library libsvml not found

Reuti reuti at staff.uni-marburg.de
Wed Dec 19 16:15:29 GMT 2007


Hi,

Am 19.12.2007 um 16:24 schrieb SLIM H.A.:

> We have a problem with submitting jobs that start an executable  
> compiled
> with the Intel fortan compiler.
>
> The error message at run time is this:
>
> "error while loading shared libraries: libsvml.so: cannot open shared
> object file: No such file or directory"
>
> In attempts to solve this I tried the following in the job script:
>
> 1) ldd on the exe => ok, all libraries are resolved
> 2) print value of LD_LIBRARY_PATH => ok, includes the directory to the
> intel lib path
> 3) added #$ -V => no effect
> 4) added #$ -S /bin/tcsh as this is the shell the script is run from.

what about having a:

echo $PATH
echo $LD_LIBRARY_PATH
ldd <myexe>

in the jobscript to see what it has at execution time.

-- Reuti


> A final possibility might be to link with -rpath, but first impression
> is that does not work either.
>
> Is anyone familiar with this problem and, hopefully, knows a solution?
>
> Thanks in advance
>
> Henk
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list