[GE users] comlib errors with qmaster installation

Jeevan Jeevan.Ramakrishna at Sun.COM
Fri Feb 23 05:09:22 GMT 2007


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

Hi Chris,

I have purged the iptables rules if any. But, I am still facing the 
problem.Any other idea?
Thanks in Advance,
Jeevan

Chris Dagdigian wrote:
>
> The key error text  is this:
>
>   can't connect to service (Connection refused)
>
> ... a "connection refused" error almost always means that a firewall 
> is blocking that particular port.
>
> The error is different from the  "can't bind to port" condition caused 
> by (a) no permission to bind to low numbered ports or (b) another 
> application is already using that port.
>
> Regards,
> Chris
>
>
> On Feb 22, 2007, at 8:27 AM, Ken Tang wrote:
>
>>> error: commlib error: can't connect to service (Connection refused)
>>> error: getting configuration: unable to contact qmaster using port 
>>> 536 on host "univ-iec-laptop"
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list