[GE users] qmaster restart

Gerd Marquardt marquardt at rrzn.uni-hannover.de
Tue Jul 10 17:37:45 BST 2007


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

Rayson Ho wrote:
> Did you upgrade from 6.0, or you started off with fresh install??
>
> Rayson
>
>
I upgraded from 6.0.
>
> On 7/10/07, Gerd Marquardt <marquardt at rrzn.uni-hannover.de> wrote:
>> Hello,
>> we are now working with the new SGE Version 6.1. Now we have a serious
>> problem if we restart the qmaster. Afterwards all jobs in the input
>> queue are lost and the running jobs are killed. This doesn,t happen with
>> the previous versions. Is it necessary to save infos before the restart.
>>
>>
>>  Gerd Marquardt
>>
>>
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
>> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
>>
>>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
>


 Gerd Marquardt
  RRZN Universitaet Hannover
 

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list