[GE users] sge master dying

Iwona Sakrejda isakrejda at lbl.gov
Tue Jul 10 17:38:53 BST 2007


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

Hi,

I upgraded to 6.0u11 and it went through ok, looks
like I haven't lost any jobs. Also my qmaster stopped crashing
I am able tomake changes again,

Iwona


Andreas.Haas at Sun.COM wrote:
> Hi Iwona,
>
> On Fri, 22 Jun 2007, Iwona Sakrejda wrote:
>
>> Hi,
>>
>> So I am almost ready to run the test, just wanted to make sure that I 
>> don't mess up my production cluster.
>>
>> Andreas.Haas at Sun.COM wrote:
>>> As for the setup it should be sufficient
>>> to resume the hostgroup and the cluster queues from your 6.0u4 cluster.
>>> Installing execution daemons shouldn't be needed. 
>>
>> So if I have a master with 6.0u10 set up on a test node (but that 
>> node belongs to my production
>> cluster)and I put on it same definitions as I have on the 6.0u4 
>> master, that will not confuse
>> the excution nodes? Just wanted to be really, really sure....
>
> Just make sure you use a different SGE_ROOT directory and other ports 
> for SGE_QMASTER_PORT and SGE_EXECD_PORT. If you heed this there is no 
> need to worry.
>
> Regards,
> Andreas
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list