[GE users] Mac SGE 6.1 qhost incorrect values

Rayson Ho rayrayson at gmail.com
Fri Jun 1 22:02:28 BST 2007


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

I think it's always like that - getting the swap information is always
missing on OSX.

Rayson



On 6/1/07, Barry McInnes <Barry.J.Mcinnes at noaa.gov> wrote:
> qhost on the Mac PPC cluster is not displaying Swap total and use. All
> others are correct.
>
> HOSTNAME                ARCH         NCPU  LOAD  MEMTOT  MEMUSE  SWAPTO
>  SWAPUS
> -------------------------------------------------------------------------------
> global                  -               -     -       -       -       -
>      -
> mac01                   darwin-ppc      2  1.46    2.5G    2.2G     0.0
>    0.0
> mac03                   darwin-ppc      2  0.10    2.5G    2.2G     0.0
>    0.0
> mac04                   darwin-ppc      2  1.00    2.5G    2.5G     0.0
>    0.0
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list