[GE users] Consumable complex not being consumed?

Reuti reuti at staff.uni-marburg.de
Fri Jun 8 15:55:05 BST 2007


Hi,

Am 08.06.2007 um 16:25 schrieb Daire Byrne:

> Hi,
>
> I setup some consumable complexes for licenses but they aren't  
> getting decremented when a job requests a "license".
>
> # qconf -sc | grep license
> #name               shortcut   type        relop requestable  
> consumable default  urgency
> #--------------------------------------------------------------------- 
> --------------------
> license_mayaC       l_mC       INT         <=    YES          
> YES        0        0
> license_mayaT       l_mT       INT         <=    YES          
> YES        0        0
> license_mayaU       l_mU       INT         <=    YES          
> YES        0        0
>
> # qconf -se global | grep license
> license_mayaC=0,license_mayaT=5,license_mayaU=5
>
> If I submit a job using:
>   qrsh -V -now n -q qapp.q -l hostname=$HOSTNAME,license_mayaT=5 -b  
> y glxgears
>
> Checking with "qconf -se" I still have license_mayaT=5 afterwards.  
> It's not being "consumed". Have I missed a config option somewhere?  
> If I request license_mayaT=6 the job doesn't run because I haven't  
> got enough licenses which suggests SGE is recognising the complex  
> just not consuming it while the job is running. I am using SGE 6.1  
> on a mix of x86 and x86_64 servers/clients. This used to work for  
> me last time I installed and configured SGE - have I found a bug?

what is:

qhost -F license_mayaT

showing?

-- Reuti

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list