[GE users] Unknown resource error

Reuti reuti at staff.uni-marburg.de
Fri Mar 2 10:32:35 GMT 2007


Hi,

Am 02.03.2007 um 01:21 schrieb A listner:

>
> Hi,
> I am running sge6 and just created a new queue called
> access.q, associated it with the hostgroup @access.
> hostgroup has only one machine x10. When I submit the
> job I get following error message.
>
> can not run in queue instance "access.q" because job
> requests unknown resource (dpqueue).

you are already submiting with an implied "-w v" to get this error  
message?

Is there any request besides this like "-l dpqueue" in the default  
request of the user or SGE?

-- Reuti


> we do have one hostgroup called pdqueue however, x10
> is not part of the hostgroup @access
>
> I have deleted once and re-created hostgroup as well
> as queue as well.
> Any idea?
>
> my job is very simple.
> qsub -q access.q ~/bin/sleeper.sh
>
> S
>
>
>
>
> ______________________________________________________________________ 
> ______________
> Looking for earth-friendly autos?
> Browse Top Cars by "Green Rating" at Yahoo! Autos' Green Center.
> http://autos.yahoo.com/green_center/
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list