[GE users] cqueue == NULL errors

John Saalwaechter saalwaechter at gmail.com
Tue May 1 14:29:28 BST 2007


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

We just upgraded from 6u4 to 6u10, and now I'm getting some errors
that I can't figure out.

symptoms:

spool/qmaster/messages errors:
05/01/2007 08:44:23|qmaster|qmhost|E|cqueue_list_locate_qinstance("(null)@(null)"):
cqueue == NULL("(null)", "(null)", 1, 0
05/01/2007 08:44:23|qmaster|qmhost|E|writing job finish information:
can't locate queue "(null)@(null)"

error email to administrator:
----------begin------------------
Job 2652683 caused action: All Queues on host "<unknown>" set to ERROR
 User        = MSG_MAIL_UNKNOWN_NAME
 Queue       = (null)@(null)
 Host        = <unknown>
 Start Time  = <unknown>
 End Time    = <unknown>
failed before prolog:05/01/2007 08:44:22 [23256:26972]: can't get
configuration value for "admin_user"
Shepherd trace:
05/01/2007 08:44:22 [23256:26972]: shepherd called with uid = 0, euid = 23256
05/01/2007 08:44:22 [23256:26972]: can't get configuration value for
"admin_user"

Shepherd error:
05/01/2007 08:44:22 [23256:26972]: can't get configuration value for
"admin_user"

Shepherd pe_hostfile:
node57.mydomain.com 1 all.normal.q at node57.mydomain.com <NULL>
------------end-----------------------

I wonder if this is NFS problems, because "admin_user" is defined in
$SGE_ROOT/default/common/bootstrap.

Any ideas?  New/known bug?

-- 
saalwaechter at gmail.com

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list