[GE users] Qmaster memory use

Rayson Ho rayrayson at gmail.com
Thu May 3 12:48:34 BST 2007


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

On 5/3/07, Mark Dixon <m.c.dixon at leeds.ac.uk> wrote:
> Restarting sge_qmaster is probably rather more problematic. I think the
> sgeexecd's only complain if the master is not running for a while, but I
> don't know what happens to jobs which end while sge_qmaster isn't running.

Running jobs continue to run, but queued jobs won't be dispatched...

Rayson



>
> Just my observations as an admin...
>
> Mark
> --
> -----------------------------------------------------------------
> Mark Dixon                       Email    : m.c.dixon at leeds.ac.uk
> Unix team                        Tel (int): 35429
> Information Systems Services     Tel (ext): 0113 343 5429
> University of Leeds, LS2 9JT, UK
> -----------------------------------------------------------------
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list