[GE users] SGE for x86_64

Ron Chen ron_chen_123 at yahoo.com
Thu May 3 14:18:18 BST 2007


    [ The following text is in the "iso-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

Is it looking for symbols that is not available, or is it just
missing some libraries?

It would be great if you can provide the error messages!

 -Ron


--- Daniel Sánchez Pedre?o <sanatox at gmail.com> wrote:
> the binaries dont execute. thats all
> 
> On 5/3/07, Rayson Ho <rayrayson at gmail.com> wrote:
> >
> > What kind of problems??
> >
> > Rayson
> >
> >
> > On 5/3/07, Daniel Sánchez Pedre?o <sanatox at gmail.com> wrote:
> > > About that i have to say that i found problems with Fedora
> Core. But
> > those
> > > binaries work fine with another distros like Suse (i dont
> know why).
> > >
> >
> >
>
---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail:
> users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> > For additional commands, e-mail:
> users-help at gridengine.sunsource.net
> >
> >
> 
> 
> -- 
> http://sanatox.es
> 


__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Tired of spam?  Yahoo! Mail has the best spam protection around 
http://mail.yahoo.com 

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list