[GE users] qmaster blow-up

Ionel GARDAIS ionel.gardais at tech-advantage.com
Fri May 11 14:56:22 BST 2007


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

I only installed the final 6.1 binaries.
Not beta here.

Ionel


Andy Schwierskott wrote:
> Ionel,
>
> could it be you have a mix of SGE 6.1 and SGE 6.1 beta binaries
> installed?
>
> Andy
>
>> Hi,
>>
>> Our qmaster has just blown-up.
>> The last log in the messages file is :
>>
>> 05/11/2007 14:16:19|qmaster|orion|C|!!!!!!!!!! UP_name not found in
>> element !!!!!!!!!!
>>
>> Unfortunatly, I have no more informations to provide.
>> What can be the problem ?
>>
>> Thanks,
>> Ionel
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net

-- 
Ionel GARDAIS
System-Network Engineer




    [ Part 2: "Attached Text" ]

    [ The following text is in the "iso-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net



More information about the gridengine-users mailing list