[GE users] problem in grid engine

Sandeep, Patel(IE10) Sandeep.Patel2 at Honeywell.com
Mon Nov 12 12:52:11 GMT 2007


Hi

    Can u pls check the screen shots.is it ok?

  Thanks 

sandeep

 

________________________________

From: Reuti [mailto:reuti at staff.uni-marburg.de] 
Sent: Monday, November 12, 2007 4:38 PM
To: users at gridengine.sunsource.net
Subject: Re: [GE users] problem in grid engine

 

Hi,

 

pending jobs are not an error, they are just waiting for execution. If
there would be an error, they would be labeled with "Eqw".

 

-- Reuti

 

 

Am 12.11.2007 um 09:58 schrieb Sandeep, Patel(IE10):





Hi

I installed the execution host on windows by NFS mount still I m getting
the error of pending jobs. I have attached some screenshots .can u pls
checks it out?

 Thanks

sandeep

 

<ss1.bmp>

<ss2.bmp>

---------------------------------------------------------------------

To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net

For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net

 



    [ Part 2, "ss1.bmp"  Image/BMP (Name: "ss1.bmp") 1.4 MB. ]
    [ Unable to print this part. ]


    [ Part 3, "ss2.bmp"  Image/BMP (Name: "ss2.bmp") 1.4 MB. ]
    [ Unable to print this part. ]


    [ Part 4: "Attached Text" ]

    [ The following text is in the "iso-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net



More information about the gridengine-users mailing list