SV: [GE users] Interactive jobs

Lönroth Erik erik.lonroth at scania.com
Thu Nov 22 11:14:18 GMT 2007


    [ The following text is in the "iso-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

* Do you have "xterm" installed on all your nodes as SGE tries to spawn one.
* Do you get an email to you administrator email set in SGE cluster config? Read it for clues.
* Do you have set "xhost <your local computer> AND "allowTCP" in your xserver config?
 
Hope it helps
 
/Erik


________________________________

Från: A listner [mailto:gg3796 at yahoo.com]
Skickat: ti 11/20/2007 8:57
Till: users at gridengine.sunsource.net
Ämne: [GE users] Interactive jobs



I am having strange problem with interactive jobs. When I  run "qsh" I get following message

Your job 3533836 ("INTERACTIVE") has been submitted waiting for interactive job to be scheduled ...
Your "qsh" request could not be scheduled, try again later.


However I can see lots of slots are open. Any idea? It was working fine couple of days ago.

Thanks,


      ____________________________________________________________________________________
Get easy, one-click access to your favorites.
Make Yahoo! your homepage.
http://www.yahoo.com/r/hs

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net






    [ Part 2: "Attached Text" ]

    [ The following text is in the "iso-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net



More information about the gridengine-users mailing list