[GE users] Jobs disappering from SGE: shepherd exited with exit status 19

Gon?alo Borges goncalo at lip.pt
Mon Nov 26 11:57:02 GMT 2007


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]


Dear All,

We are using sge60u7_1 and we want to report the following reason.

- Because of administrative issue, we had to suspend some user jobs last 
week.
- The jobs were properly suspended and still appeared on the queue last 
Thursday, but today, when we returned to the office, the jobs just 
disappeared from the system.
- For one of these jobs, we see the following message in Qmaster log:

11/22/2007 16:23:06|qmaster|sge01|W|job 132286.1 failed on host 
lfcomp02.lip.pt before writing exit_status because: shepherd exited with 
exit status 19

- On the Exec node, we see the following Log:

11/22/2007 16:23:04|execd|lfcomp02|I|controlled shutdown 6.0u7
11/22/2007 16:23:05|execd|lfcomp02|I|starting up 6.0u7
11/22/2007 16:23:05|execd|lfcomp02|E|abnormal termination of shepherd 
for job 132286.1: "exit_status" file is empty
11/22/2007 16:23:05|execd|lfcomp02|E|can't open usage file 
"active_jobs/132286.1/usage" for job 132286.1: No such file or directory
11/22/2007 16:23:05|execd|lfcomp02|E|shepherd exited with exit status 19
11/22/2007 16:23:06|execd|lfcomp02|I|PTF_MAX_PRIORITY=0, PTF_MIN_PRIORITY=20

Can anyone shed some light on this issue?

Thanks in Advance
Cheers
Goncalo

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list