[GE users] SGE install detects incorrect architecture

Reuti reuti at staff.uni-marburg.de
Thu Apr 3 17:33:49 BST 2008


    [ The following text is in the "WINDOWS-1252" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

Hi,

Am 03.04.2008 um 18:08 schrieb Roberta Gigon:
> I?m attempting to install SGE 6.1 on an SGI cluster with Xeon  
> processors (x86_64).  However, the SGE install thinks it?s AMD64:
>
> ./util/install_modules/inst_common.sh: line 69: ./utilbin/lx24- 
> amd64/uidgid: No such file or directory
> ./util/install_modules/inst_common.sh: line 70: ./utilbin/lx24- 
> amd64/uidgid: No such file or directory
> Can't find binaries for architecture: lx24-amd64!
> Please check your binaries. Installation failed!
> Exiting installation.
> service0 /opt/sge# arch
> x86_64
> service0 /opt/sge#

what is SGE's arch saying?

$SGE_ROOT/util/arch

and a `cat /proc/cpuinfo` could also tell us something.

-- Reuti

>
> Any thoughts on how to get the installer to recognize the correct  
> architecture?
>
> Best regards,
> Roberta
>
> ---------------------------------------------------------------------- 
> -----------------------
> Roberta M. Gigon
> Schlumberger-Doll Research
> One Hampshire Street, MD-B253
> Cambridge, MA 02139
> 617.768.2099 - phone
> 617.768.2381 - fax
>
> This message is considered Schlumberger CONFIDENTIAL.  Please treat  
> the information contained herein accordingly.
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list