[GE users] qstat -u report problem

Angel Arancibia angel.arancibia at gmail.com
Mon Apr 14 16:42:42 BST 2008


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

Thanks.

2008/4/14, Reuti <reuti at staff.uni-marburg.de>:
> Hi,
>
>  Am 14.04.2008 um 17:25 schrieb Angel Arancibia:
>
> > 5650 0.75000 vol-25-o.s userX     r     04/14/2008 01:54:37
> > ferro at clus23.cluster.X.edu.    12
> >
> > it is not posible to use 12 slot cause it has only 4. The problem is that:
> >
> > (qstat -j 5650 )
> >
> > hard_queue_list:
> >
> ferro at clus21.cluster.X.edu.,ferro at clus22.cluster.X.edu.,ferro at clus23.cluster.X.edu.
> >
> > And it is actualy running this jobs in those machine, but report only
> > if it where runing in ferro at clus23.cluster.X.edu.
> >
> >
> > How can i fix it?
> >
>
>  only the head node is listed by default for your convenience. To get all
> nodes and the slot allocation you need:
>
>  $ qstat -g t
>
>  -- Reuti
>
> ---------------------------------------------------------------------
>  To unsubscribe, e-mail:
> users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
>  For additional commands, e-mail:
> users-help at gridengine.sunsource.net
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list