[GE users] qstat produces no load data with -xml option

Burkhard Schmidt bs at cpfs.mpg.de
Mon Apr 14 16:50:33 BST 2008


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

Note that another bug shows up here, too: Look at <slots_total> for  
all.q at grid06.aot.tu-berlin.de. In the XML output, it's actually the  
sum of used and total number of slots.

<http://gridengine.sunsource.net/issues/show_bug.cgi?id=2362>

Burkhard.

Am 14.04.2008 um 17:06 schrieb Chris Dagdigian:
>
> I reported this last year:
> http://gridengine.sunsource.net/issues/show_bug.cgi?id=2335
>
> Still no update on a fix or a target milestone.
>
> -Chris
>
>
>
> On Apr 14, 2008, at 10:51 AM, Silvan Kaiser wrote:
>> Hello!
>> I'm trying to get some qstat info from our SGE test installation.  
>> Mysteriously qstat produces load information only with the default  
>> output on the command line but not with the -xml option:
>>
>> [kaisers at grid07 ~]$ qstat -f
>> queuename                      qtype used/tot. load_avg  
>> arch          states
>> --------------------------------------------------------------------- 
>> -------
>> all.q at grid01.aot.tu-berlin.de  BIP   0/2       0.00     lx24-amd64
>> --------------------------------------------------------------------- 
>> -------
>> all.q at grid02.aot.tu-berlin.de  BIP   0/2       0.00     lx24-amd64
>> --------------------------------------------------------------------- 
>> -------
>> all.q at grid05.aot.tu-berlin.de  BIP   0/2       0.20     sol-sparc64
>> --------------------------------------------------------------------- 
>> -------
>> all.q at grid06.aot.tu-berlin.de  BIP   1/4       0.06     lx24-x86
>>     88 0.55500 buildscrip kaisers      r     04/14/2008  
>> 16:46:56     1
>> [kaisers at grid07 ~]$ qstat -f -xml
>> <?xml version='1.0'?>
>> <job_info  xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema">
>>  <queue_info>
>>    <Queue-List>
>>      <name>all.q at grid01.aot.tu-berlin.de</name>
>>      <qtype>BIP</qtype>
>>      <slots_used>0</slots_used>
>>      <slots_total>2</slots_total>
>>      <arch>lx24-amd64</arch>
>>    </Queue-List>
>>    <Queue-List>
>>      <name>all.q at grid02.aot.tu-berlin.de</name>
>>      <qtype>BIP</qtype>
>>      <slots_used>0</slots_used>
>>      <slots_total>2</slots_total>
>>      <arch>lx24-amd64</arch>
>>    </Queue-List>
>>    <Queue-List>
>>      <name>all.q at grid05.aot.tu-berlin.de</name>
>>      <qtype>BIP</qtype>
>>      <slots_used>0</slots_used>
>>      <slots_total>2</slots_total>
>>      <arch>sol-sparc64</arch>
>>    </Queue-List>
>>    <Queue-List>
>>      <name>all.q at grid06.aot.tu-berlin.de</name>
>>      <qtype>BIP</qtype>
>>      <slots_used>1</slots_used>
>>      <slots_total>5</slots_total>
>>      <arch>lx24-x86</arch>
>>      <job_list state="running">
>>        <JB_job_number>88</JB_job_number>
>>        <JAT_prio>0.55500</JAT_prio>
>>        <JB_name>buildscript.bash</JB_name>
>>        <JB_owner>kaisers</JB_owner>
>>        <state>r</state>
>>        <JAT_start_time>2008-04-14T16:46:56</JAT_start_time>
>>        <slots>1</slots>
>>      </job_list>
>>    </Queue-List>
>>  </queue_info>
>>  <job_info>
>>  </job_info>
>> </job_info>
>> [kaisers at grid07 ~]$
>>
>>
>> As far as i understand there should be a <load> tag in the xml  
>> ouput which is missing.
>> Any ideas why this happens?
>>
>> Best regards
>> Silvan
>>
>>
>> -- 
>>
>> ***************************************
>> Silvan Kaiser - Researcher
>> Technische Universität Berlin DAI-Labor - Sekr. TEL 14 Ernst- 
>> Reuter-Platz 7
>> 10587 Berlin / Germany
>> Fax:    0049 - 30 - 314 74035
>> E-mail: Silvan.Kaiser at dai-labor.de.de
>> http://www.dai-labor.de
>> ***************************************
>>
>>
>>
>>
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
>> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
>>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list