[GE users] SGE Master Daemon died (2) / can't locate queue "(null)@(null)"

Richard Ems Richard.Ems at cape-horn-eng.com
Tue Apr 22 14:41:31 BST 2008


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

Andreas.Haas at Sun.COM wrote:
> Hi Richard,
> 
> I have seen it. Apriori I can't tell why you get these crashes since
> I don't know where exaclty it happens. As in so many other cases the 
> problem is that no core file gets dumped so that you can't answer my 
> question either.
> 
> As to improve this unpleasent situation I'd ask you to apply the 
> libcore.so via LD_PRELOAD
> 
>    http://gridengine.sunsource.net/issues/show_bug.cgi?id=2552
> 
> in your sgemaster script so that you get a core dump when it happens 
> next time.

Thanks Andreas,

is the libcore.so binary you attached in 
http://gridengine.sunsource.net/issues/show_bug.cgi?id=2552 suitable for 
our running SGE 6.1u2? Or will I have to compile it or switch to 6.1u4 ?

Thanks again, Richard

-- 
Richard Ems       mail: Richard.Ems at Cape-Horn-Eng.com

Cape Horn Engineering S.L.
C/ Dr. J.J. Dómine 1, 5? piso
46011 Valencia
Tel : +34 96 3242923 / Fax 924

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list