[GE users] Povray demo ...

yogi byogi at yahoo.com
Fri Dec 19 14:23:34 GMT 2008


Hello Ppl ,

I 'm evaluating gridengine on Macs.

I have been provided me with two Mac OSX 10.5.6 systems
with Quadcore and 4 GB  to do the evaluation. 

I have setup Grid Engine 6.2u1 and the installation looks
good.

I am in the process of setting up POV ray demo .
Unfortunately
It seems like I have hit a bug or I'm doing something
wrong.

1) I downloaded the gridengine POV ray demo. 

2) Compiled  and installed povray-3.6.1 .

3) Modified  sge_povrun script to point to the right path
"/usr/local/bin/povray".

4) Had to modify "sge_pov_submit.sh" a line.
-j y -o '${output_dir}/$JOB_NAME.$JOB_ID.$TASK_ID'  --> 
-j y -o "${output_dir}/$JOB_NAME.$JOB_ID.$TASK_ID"

as the script was returning wrong path 

--snip--
12/19/2008 14:54:14|  main|apple2|W|reaping job "107" ptf
complains: Job does not exist
12/19/2008 14:54:14|  main|apple2|E|can't open usage file
"active_jobs/107.9/usage" for job 107.9: No such file or
directory
12/19/2008 14:54:14|  main|apple2|E|12/19/2008 14:54:14
[501:17167]: error: can't open output file
"/Users/admin/$output_dir/POVRay_Demo.1
--snip--

Now I get the following error message 
--snip--
12/19/2008 14:55:59|  main|apple2|W|reaping job "108" ptf
complains: Job does not exist
12/19/2008 14:55:59|  main|apple2|W|reaping job "108" ptf
complains: Job does not exist
12/19/2008 14:55:59|  main|apple2|W|reaping job "108" ptf
complains: Job does not exist
12/19/2008 14:55:59|  main|apple2|W|reaping job "108" ptf
complains: Job does not exist
--snip--
Did I mess the conf up. Or is something really wrong.

Cheers
yogi

------------------------------------------------------
http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=38&dsMessageId=93371

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].



More information about the gridengine-users mailing list