[GE users] io usage always zero on Linux?

Ron Chen ron_chen_123 at yahoo.com
Tue Jan 8 02:04:46 GMT 2008


    [ The following text is in the "iso-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

Hi Joshua,

The patch looks good, and I am sure that this feature would be
useful to other people. Can you post it to the dev list so that
we can see if it can be included in the next SGE major release?

Thanks,
 -Ron


--- Joshua Baker-LePain <jlb at salilab.org> wrote:
> [jlb at daf ~]$ cat /proc/12026/io
> rchar: 130803749837
> wchar: 62570995160
> syscr: 277006296
> syscw: 143722632
> read_bytes: 167325696
> write_bytes: 8286658560
> cancelled_write_bytes: 266592256
> 
> That's firefox, as an aside.  As suggested by the kernel
> options, 
> /proc/$PID/io doesn't exist on RHEL5.
> 
> -- 
> Joshua Baker-LePain
> QB3 Shared Cluster Sysadmin
> UCSF
> 
>
---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail:
> users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> For additional commands, e-mail:
> users-help at gridengine.sunsource.net
> 
> 



      ____________________________________________________________________________________
Be a better friend, newshound, and 
know-it-all with Yahoo! Mobile.  Try it now.  http://mobile.yahoo.com/;_ylt=Ahu06i62sR8HDtDypao8Wcj9tAcJ 

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list