[GE users] Troubleshooting NIS errors (SGE 6.1u3 / Linux)

Ken Tang kentang at berkeley.edu
Thu Jan 10 20:41:42 GMT 2008


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

One more thing I forgot to mention, what does your workstation's 
/etc/yp.conf show?  Also, did you run ypinit -m on the NIS master 
server?  This is required to sync up the workstation's with the NIS 
master server




Ken Tang wrote:
> change the order to nis files
>
> NIS has nothing directly to do with Grid Engine, but it's more of a 
> Linux networking service.
> Chris Dagdigian wrote:
>>
>> On Jan 10, 2008, at 3:22 PM, Ken Tang wrote:
>>
>>> What does /etc/nsswitch show?  Is NIS first in the list for passwd, 
>>> shadow, and groups? Any firewalls up and running?  Is the NIS 
>>> service running?  I believe it is ypbind
>>
>> Thanks Ken,
>>
>> NIS is 2nd in /etc/nssswitch:
>>
>>> passwd: files nis
>>> shadow: files nis
>>> group: files nis
>>
>> ... is that a problem for Grid Engine? Is the use of NIS an 
>> all-or-nothing option? Does the "files nis" search patch get honored?
>>
>> Firewalls are off and ypbind is OK cluster wide.
>>
>> Regards,
>> Chris
>>
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
>> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
>>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list