[GE users] qmon not working on openSUSE 11

Richard Ems Richard.Ems at cape-horn-eng.com
Mon Jul 28 18:08:06 BST 2008


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

John Hearns wrote:
> On Mon, 2008-07-28 at 18:46 +0200, Reuti wrote:
> 
>>> On 64-bit SuSE systems we usually have to make a link
>>> from /usr/lib64/libXm.so.3 to point to libXm.so.4
>> You mean, the older libs for compatibility are no longer included in  
>> SUSE 11? - Reuti
> 
> I'm talking SuSE 10.3 here, 64 bit version.
> 
> openmotif-libs-2.3.0-23.x86_64.rpm provides:
> 
> openmotif-libs            /usr/lib64/libMrm.so.4
> openmotif-libs            /usr/lib64/libMrm.so.4.0.0
> openmotif-libs            /usr/lib64/libUil.so.4
> openmotif-libs            /usr/lib64/libUil.so.4.0.0
> openmotif-libs            /usr/lib64/libXm.so.4
> openmotif-libs            /usr/lib64/libXm.so.4.0.0

On openSUSE 10.3 (and 11.0), try installing openmotf22-libs.

http://packages.opensuse-community.org/index.jsp?searchTerm=openmotif22-libs&distro=openSUSE_103

Cheers, Richard


-- 
Richard Ems       mail: Richard.Ems at Cape-Horn-Eng.com

Cape Horn Engineering S.L.
C/ Dr. J.J. Dómine 1, 5? piso
46011 Valencia
Tel : +34 96 3242923 / Fax 924

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list