[GE users] qmon not working on openSUSE 11

nico duce nicoduce at gmail.com
Mon Jul 28 21:16:42 BST 2008


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

Problem solved. I created a Qmon configuration file in $HOME then changed
helvetica to courier font. Now qmon is working good.

Nico


On Mon, Jul 28, 2008 at 2:51 PM, nico duce <nicoduce at gmail.com> wrote:

> Do you mean this package ?
>
> http://rpm.pbone.net/index.php3?stat=26&dist=46&size=1308379&name=openmotif22-libs-2.2.4-84.1.x86_64.rpm
> I got same error with this package, qmon start up but the fonts are broken,
> . Maybe there is some incomaptibility with suse 11 ?
>
> Nico
>
>
>
> On Mon, Jul 28, 2008 at 2:39 PM, Richard Ems <
> Richard.Ems at cape-horn-eng.com> wrote:
>
>> nico duce wrote:
>>
>>> Hi, thanks for the help./
>>> *Openmotf22-libs* aren't working for me on openSuse 11 64bits.
>>> But *openmotif-libs-2.3.0-23.x86_**64.rpm* that provides *libXm.so.4* is
>>> working after linking to *libXm.so.3*, and qmon now starts up giving me this
>>> warning:
>>> */Warning: Cannot convert string
>>> "-adobe-helvetica-medium-r-*--20-*-*-*-p-*-*-*" to type FontStruct/*
>>> All text tabs are broken on the qmon interface.
>>>
>>
>> You should better remove the links you created and install
>> openmotif22-libs-2.2.4-84.1 (64 bit) from 10.3 .
>>
>>
>> Cheers, Richard
>>
>> --
>> Richard Ems       mail: Richard.Ems at Cape-Horn-Eng.com
>>
>> Cape Horn Engineering S.L.
>> C/ Dr. J.J. Dómine 1, 5? piso
>> 46011 Valencia
>> Tel : +34 96 3242923 / Fax 924
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
>> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
>>
>>
>



More information about the gridengine-users mailing list