[GE users] [GE users] Failed to migrate sgemaster

reuti reuti at staff.uni-marburg.de
Tue Nov 18 11:23:17 GMT 2008


Hi,

Am 18.11.2008 um 11:22 schrieb Marce:

> Hi all,
>
> now I'm in a migration proccess from a x86 to amd64. The version of
> SGE is 6.1u3. The file system is seen by both nodes (we use lustre),
> but when I do  this:
>
> [root at pul common]# /home/sge/default/common/sgemaster -migrate
>    shutting down qmaster and scheduler on host "cond.cica.es" ...
>    starting sge_qmaster
>
> sge_qmaster didn't start!
> Please check the messages file

and whatt's a) in the messages file $SGE_ROOT/default/spool/qmaster/ 
messages, and b) the logfile in /tmp of the master?

-- Reuti


>    starting sge_schedd
> error: commlib error: can't connect to service (Conexi?n rehusada)
> error: getting configuration: unable to contact qmaster using port
> 6444 on host "pul.cica.es"
> error: can't get configuration from qmaster -- backgrounding
>
> I have seen some posts like this, but I don't see answers about this
> issue. Anybody had the same issue?
>
> I think that it could be a problem with libraries, but in binaries I
> have seen that internally sgemaster get the architecture with the
> command $SGE_ROOT/util/arch .. When I execute this command, the answer
> it's the correct (lx24-amd64 in the destination node and lx24-x86 in
> the source node).
>
> Thanks for all !!
>
> ------------------------------------------------------
> http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do? 
> dsForumId=38&dsMessageId=88946
>
> To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users- 
> unsubscribe at gridengine.sunsource.net].

------------------------------------------------------
http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=38&dsMessageId=88949

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].



More information about the gridengine-users mailing list