[GE users] Your >SGE_JMX_PORT< entry is invalid

Lubomir Petrik Lubomir.Petrik at Sun.COM
Thu Oct 2 18:23:23 BST 2008


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

On 10/02/08 18:29, Jess Cannata wrote:
> I'm trying to do an automatic install on SGE 6.2 and I am running into 
> the error:
>
> Your >SGE_JMX_PORT< entry is invalid, please enter a number between 1
> and number of execution host
>
> An invalid entry was found in your autoinstall configuration file.
> Please check your autoinstall configuration file!
>
> The command that I am using is
>
> ./inst_sge -m -x -auto julie6.2.conf
>
> I do not want JMX installed. I have changed the line
>
> SGE_JMX_PORT=""
>
> to many settings and it never works. I am installing a small test 
> cluster with six execution hosts. I have tried:
>
> SGE_JMX_PORT="1-6"
Just put there any unused port number between 1-65535. The message is 
wrong :-). Actually since you won't use JMX you can really put there any 
number 1-65535.
>
> and many, many other combinations. The problem is documented here:
>
> http://gridengine.sunsource.net/issues/show_bug.cgi?id=2724
>
> Any suggestions for being able to do an automatic installation?
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list