[GE users] Your >SGE_JMX_PORT< entry is invalid

Jess Cannata jac67 at georgetown.edu
Thu Oct 2 18:29:40 BST 2008


    [ The following text is in the "ISO-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

Petrik,

Thanks for the clarification. It is not a range.

Jess

Lubomir Petrik wrote:
> On 10/02/08 18:29, Jess Cannata wrote:
>> I'm trying to do an automatic install on SGE 6.2 and I am running 
>> into the error:
>>
>> Your >SGE_JMX_PORT< entry is invalid, please enter a number between 1
>> and number of execution host
>>
>> An invalid entry was found in your autoinstall configuration file.
>> Please check your autoinstall configuration file!
>>
>> The command that I am using is
>>
>> ./inst_sge -m -x -auto julie6.2.conf
>>
>> I do not want JMX installed. I have changed the line
>>
>> SGE_JMX_PORT=""
>>
>> to many settings and it never works. I am installing a small test 
>> cluster with six execution hosts. I have tried:
>>
>> SGE_JMX_PORT="1-6"
> Just put there any unused port number between 1-65535. The message is 
> wrong :-). Actually since you won't use JMX you can really put there 
> any number 1-65535.
>>
>> and many, many other combinations. The problem is documented here:
>>
>> http://gridengine.sunsource.net/issues/show_bug.cgi?id=2724
>>
>> Any suggestions for being able to do an automatic installation?
>>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list