[GE users] NULL object pointer

Ron Chen ron_chen_123 at yahoo.com
Wed Oct 8 13:41:04 BST 2008


--- On Wed, 10/8/08, Olesen, Mark <Mark.Olesen at emcontechnologies.com> wrote:
> As originally suspected, the problem was indeed
> non-GridEngine related.
> There was a very stringent umask setting that leaked
> through the script to the qconf call and annoyed it :(

Good that it's resolved now!

Can you describe how one can reproduce it? We may want to see if it needs to be fixed or avoided -- just to make SGE more robust in all kinds of environments.

 -Ron



> 
> /mark
> This e-mail message and any attachments may contain 
> legally privileged, confidential or proprietary
> Information, 
> or information otherwise protected by law of EMCON 
> Technologies, its affiliates, or third parties. This notice
> 
> serves as marking of its "Confidential" status as
> defined 
> in any confidentiality agreements concerning the sender 
> and recipient. If you are not the intended recipient(s), 
> or the employee or agent responsible for delivery of this 
> message to the intended recipient(s), you are hereby 
> notified that any dissemination, distribution or copying 
> of this e-mail message is strictly prohibited. 
> If you have received this message in error, please 
> immediately notify the sender and delete this e-mail 
> message from your computer.
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail:
> users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
> For additional commands, e-mail:
> users-help at gridengine.sunsource.net


      

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net
For additional commands, e-mail: users-help at gridengine.sunsource.net




More information about the gridengine-users mailing list