[GE users] SDM GE adapter sve got in trouble

cbyun cbyun at ll.mit.edu
Fri Aug 21 21:30:59 BST 2009


Hi,

Somehow my ge adapter service got in trouble and I couldn't start it any more:

# sdmadm suc -c gesvc2
comp   host            message
----------------------------------------
gesvc2 llgriddev.local startup triggered


08/21/2009 16:25:11|20|e.impl.ge.GEServiceAdapterImpl.doStartService|I|Service gesvc2: Starting Grid Engine service
08/21/2009 16:25:11|20|rm.service.impl.AbstractServiceAdapter$1.call|E|Service startup failed: jgdi error: java.lang.IllegalStateException: content field STU_name not found in descriptor
                                                                      |set_object_attribute: set_list of property reportVariables failed
                                                                      |
08/21/2009 16:25:11|21|rm.impl.AbstractComponent$3.performTransition|W|Componentgesvc2: Error in startup procedure: Service gesvc2: Unexpected error in state transition UnknownStateHandler[UNKNOWN] -> StartingStateHandler[STARTING]: Service startup failed: jgdi error: java.lang.IllegalStateException: content field STU_name not found in descriptor
                                                                      |set_object_attribute: set_list of property reportVariables failed
                                                                      |

Is there any way to clear up this error?

Thanks,
- Chansup

------------------------------------------------------
http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=38&dsMessageId=213536

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].



More information about the gridengine-users mailing list