[GE users] SDM GE adapter sve got in trouble

easymf michal.bachorik at sun.com
Mon Aug 24 14:23:21 BST 2009


Chansup,

actually is something called "STU_name" part of your changes? The error 
says something about "STU_name" not being part of descriptor, so I'd 
like to know whether it is something you introduced or touched or not ..

M.


cbyun wrote:
> Michal,
>
> Yes, I made a few changes in the SGE configuration.
>
> I added a couple of RQS rules, a couple of new cluster queues and a new hostgroup, @nohosts.
>
> Then, in order to make all.q from being used, I assigned @nohosts group to the all.q.
>
> I believe the issue appeared after these customizations.
>
> Thanks,
> - Chansup
>
>
>   
>> -----Original Message-----
>> From: Michal.Bachorik at sun.com [mailto:Michal.Bachorik at sun.com]
>> Sent: Monday, August 24, 2009 3:28 AM
>> To: users at gridengine.sunsource.net
>> Subject: Re: [GE users] SDM GE adapter sve got in trouble
>>
>> Chansup,
>>
>> did not your SGE changed in any way? There is error coming from jgdi
>> (from SGE side). Did not you do some kind of "upgrade/downgrade" of
>> jgdi.jar? I have not seen such error before, so I will need to dig in it
>> - I will let you know once I found something.
>>
>> Regards,
>>
>> Michal
>>
>> cbyun wrote:
>>     
>>> Hi,
>>>
>>> Somehow my ge adapter service got in trouble and I couldn't start it any
>>>       
>> more:
>>     
>>> # sdmadm suc -c gesvc2
>>> comp   host            message
>>> ----------------------------------------
>>> gesvc2 llgriddev.local startup triggered
>>>
>>>
>>> 08/21/2009
>>>       
>> 16:25:11|20|e.impl.ge.GEServiceAdapterImpl.doStartService|I|Service
>> gesvc2: Starting Grid Engine service
>>     
>>> 08/21/2009
>>>       
>> 16:25:11|20|rm.service.impl.AbstractServiceAdapter$1.call|E|Service
>> startup failed: jgdi error: java.lang.IllegalStateException: content field
>> STU_name not found in descriptor
>>     
>> |set_object_attribute: set_list of property reportVariables failed
>>     
>>>                                                                       |
>>> 08/21/2009
>>>       
>> 16:25:11|21|rm.impl.AbstractComponent$3.performTransition|W|Componentgesvc
>> 2: Error in startup procedure: Service gesvc2: Unexpected error in state
>> transition UnknownStateHandler[UNKNOWN] -> StartingStateHandler[STARTING]:
>> Service startup failed: jgdi error: java.lang.IllegalStateException:
>> content field STU_name not found in descriptor
>>     
>> |set_object_attribute: set_list of property reportVariables failed
>>     
>>>                                                                       |
>>>
>>> Is there any way to clear up this error?
>>>
>>> Thanks,
>>> - Chansup
>>>
>>> ------------------------------------------------------
>>>
>>>       
>> http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=38&dsMessageId
>> =213536
>>     
>>> To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-
>>>       
>> unsubscribe at gridengine.sunsource.net].
>>     
>> ------------------------------------------------------
>> http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=38&dsMessageId
>> =213890
>>
>> To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-
>> unsubscribe at gridengine.sunsource.net].
>>     
>
> ------------------------------------------------------
> http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=38&dsMessageId=213947
>
> To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].
>

------------------------------------------------------
http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=38&dsMessageId=213956

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].



More information about the gridengine-users mailing list