[GE users] moving or deleting jobs from a dead compute node

mad margaret_Doll at brown.edu
Wed Dec 2 14:06:19 GMT 2009


Thanks.  It was the "-f" on the qdel that did the job.


On Nov 30, 2009, at 6:25 PM, reuti wrote:

> Am 30.11.2009 um 16:57 schrieb mad:
>
>> I have a couple of jobs that are partially assigned to a node that
>> died.  I don't have a node with which I can replace the dead node;  
>> the
>> node is being sent off for repair.
>>
>> How do I move the jobs currently assigned to that compute node to
>> another compute node?
>> How do I delete jobs currently assigned to that dead compute node?
>
> qmod -rj jobids
>
> qdel -f jobid
>
> (It depends on the version of SGE, whether it's working or not. There
> was a change in the qmod -rj recently.)
>
> -- Reuti
>
>> ------------------------------------------------------
>> http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?
>> dsForumId=38&dsMessageId=230486
>>
>> To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-
>> unsubscribe at gridengine.sunsource.net].
>
> ------------------------------------------------------
> http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=38&dsMessageId=230565
>
> To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net 
> ].

------------------------------------------------------
http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=38&dsMessageId=230967

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].



More information about the gridengine-users mailing list