[GE users] Environment leaking

templedf dan.templeton at sun.com
Tue Dec 15 14:55:02 GMT 2009


Gah.  Swap "true" and "false" in everything I just wrote.  The old 
default is true, the new default is false.  If you're still seeing it 
default to true, then I hope it's because of an upgrade from an older 
release.

Daniel

templedf wrote:
> The reason is that it was originally a bug, but we don't like to make 
> behavioral changes with an update release, so we made it a config param 
> that defaulted to false, the old value.  With the next dot release, we 
> made it default to true.  Did you do an upgrade from some older version 
> to 6.2u3?  In 6.2 you should not still be seeing false as the default.
>
> Daniel
>
> beatrubi wrote:
>   
>> Hello!
>>
>> Quoting <reuti at staff.uni-marburg.de> (15.12.09 12:36):
>>
>>   
>>     
>>> execd_params  INHERIT_ENV=false
>>>     
>>>       
>> Thanks for the feedback! An additional point for my list of things I have to
>> adjust in a new GE installation.
>>
>> Maybe I'll find someday an explanation for the default behaviour not
>> cleaning up the environment :-)
>>
>> Beat
>>
>>
>>     
>
> ------------------------------------------------------
> http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=38&dsMessageId=233511
>
> To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].
>

------------------------------------------------------
http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=38&dsMessageId=233512

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].



More information about the gridengine-users mailing list