[GE dev] How to compile on windows?

opoplawski orion at cora.nwra.com
Sat Dec 19 00:20:04 GMT 2009


On 12/18/2009 05:06 PM, opoplawski wrote:
> On 12/18/2009 04:59 PM, opoplawski wrote:
>> That's where I'm stuck at the moment.  Could be a 32-bit/64-bit issue...
>
> Yup - had to drop the -L/usr/lib/../lib which was a left over from some
> other configuration.  Now I need to compile bdb....
>
>

Decided to try -spool-classic, now get:

gcc -I../daemons/shepherd -DSGE_ARCH_STRING=\"win32-x86\" -Wall -O0 
-pipe -DWIN32_X86 -DGETHOSTBYNAME_M -DUSE_SGE_UNSETENV -DINTERIX 
-DINTERIX52 -DGETHOSTBYADDR_M -D_ALL_SOURCE -D_REENTRANT  -g 
-DSGE_LOCK_DEBUG -DLOAD_OPENSSL -I/usr/include/../include -DTARGET_32BIT 
  -DSPOOLING_classic -DSECURE -I/usr/local/ssl/include -DNO_JNI 
-DCOMPILE_DC -D__SGE_NO_USERMAPPING__ -I../common -I../libs 
-I../libs/uti -I../libs/juti -I../libs/gdi -I../libs/japi 
-I../libs/sgeobj -I../libs/cull -I../libs/rmon -I../libs/comm 
-I../libs/comm/lists -I../libs/sched -I../libs/evc -I../libs/evm 
-I../libs/mir -I../libs/lck -I../daemons/common -I../daemons/qmaster 
-I../daemons/execd -I../daemons/schedd -I../clients/common -I. 
-I../libs/wingrid -g  -DSGE_LOCK_DEBUG -L/usr/lib/../lib/x86 -L. 
-L/dev/fs/C/Users/Administrator/source/WIN32_X86 -L/usr/local/ssl/lib -o 
sge_shepherd shepherd.o builtin_starter.o setrlimits.o signal_queue.o 
sge_shepconf.o setjoblimit.o sge_pset.o sge_fileio.o sge_shepherd_ijs.o 
sge_ijs_comm.o sge_ijs_threads.o config_file.o err_trace.o 
execution_states.o qlogin_starter.o setosjobid.o sge_parse_num_par.o 
pdc.o procfs.o sge_mt_init.o sge_processes_irix.o  -lgdi -lsgeobj 
-lsgeobjd  -lcull -lcomm_static -lcommlists -luti -lwingrid_static -ldl 
-llck -lrmon -ldl /usr/local/ssl/lib/libssl.a 
/usr/local/ssl/lib/libcrypto.a  -lm -lpthread
./libcomm_static.a(cl_ssl_framework_static.o)(.text+0x14ea): In function 
`cl_com_ssl_build_symbol_table':
/dev/fs/C/Users/Administrator/source/WIN32_X86/../libs/comm/cl_ssl_framework.c:1830: 
undefined reference to `_CRYPTO_set_id_callback'

ssl version issue?  I've got openssl_dev-0.9.8.11.1-bin


-- 
Orion Poplawski
Technical Manager                     303-415-9701 x222
NWRA/CoRA Division                    FAX: 303-415-9702
3380 Mitchell Lane                  orion at cora.nwra.com
Boulder, CO 80301              http://www.cora.nwra.com

------------------------------------------------------
http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=39&dsMessageId=234183

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [dev-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].



More information about the gridengine-users mailing list