[GE dev] s390x Architecture

uriel01 uriel.carrasquilla at mail.mcgill.ca
Wed Jul 15 14:55:45 BST 2009


    [ The following text is in the "utf-8" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some characters may be displayed incorrectly. ]

> Please compile SGE without the -no-rmon aimk flag.

I tried with the "clean" followed by the aimk without the -no-rmon.  When I tried without the "no-intl" I get the same error.  It is complaining about the absence of the "security/pam_appl/h" file.  That file does not exist in my system.  I know we have "pam" working because we use "pam" to authenticate and authorize via LDAP to another server.  I also ran another set of parameters for aimk.  Please refer to the messages after "======" in this e-mail.

$ ./aimk -spool-classic -no-secure -no-jni -no-java -no-remote -no-dump  -no-qmake -no-qtcsh -no-qmon -no-gui-inst -no-intl -only-core clean

$ ./aimk -spool-classic -no-secure -no-jni -no-java -no-remote -no-dump  -no-qmake -no-qtcsh -no-qmon -no-gui-inst -no-intl -only-core

../utilbin/authuser.c:74:31: error: security/pam_appl.h: No such file or directory
../utilbin/authuser.c:404: warning: â declared inside parameter list
../utilbin/authuser.c:404: warning: its scope is only this definition or declaration, which is probably not what you want
../utilbin/authuser.c:404: warning: â declared inside parameter list
../utilbin/authuser.c: In function â:
../utilbin/authuser.c:420: error: â undeclared (first use in this function)
../utilbin/authuser.c:420: error: (Each undeclared identifier is reported only once
../utilbin/authuser.c:420: error: for each function it appears in.)
../utilbin/authuser.c:420: error: â undeclared (first use in this function)
../utilbin/authuser.c:421: error: storage size of â isnât known
../utilbin/authuser.c:436: warning: implicit declaration of function â
../utilbin/authuser.c:437: error: âESSâ undeclared (first use in this function)
../utilbin/authuser.c:441: warning: implicit declaration of function â
../utilbin/authuser.c:441: error: âNTâ undeclared (first use in this function)
../utilbin/authuser.c:448: warning: implicit declaration of function â
../utilbin/authuser.c:457: warning: implicit declaration of function â
../utilbin/authuser.c:457: warning: initialization makes pointer from integer without a cast
../utilbin/authuser.c:463: warning: implicit declaration of function â
../utilbin/authuser.c:463: error: âTâ undeclared (first use in this function)
../utilbin/authuser.c:421: warning: unused variable â
../utilbin/authuser.c: At top level:
../utilbin/authuser.c:480: warning: â declared inside parameter list
../utilbin/authuser.c:480: warning: â declared inside parameter list
../utilbin/authuser.c:482: error: conflicting types for â
../utilbin/authuser.c:404: error: previous declaration of â was here
../utilbin/authuser.c: In function â:
../utilbin/authuser.c:491: error: â_ERRâ undeclared (first use in this function)
../utilbin/authuser.c:495: error: invalid application of â to incomplete type â 
../utilbin/authuser.c:500: error: âERRâ undeclared (first use in this function)
../utilbin/authuser.c:513: error: dereferencing pointer to incomplete type
../utilbin/authuser.c:514: error: âPT_ECHO_OFFâ undeclared (first use in this function)
../utilbin/authuser.c:516: error: invalid use of undefined type â
../utilbin/authuser.c:516: error: dereferencing pointer to incomplete type
../utilbin/authuser.c:518: error: invalid use of undefined type â
../utilbin/authuser.c:518: error: dereferencing pointer to incomplete type
../utilbin/authuser.c:530: error: invalid use of undefined type â
../utilbin/authuser.c:530: error: dereferencing pointer to incomplete type
../utilbin/authuser.c:531: error: invalid use of undefined type â
../utilbin/authuser.c:531: error: dereferencing pointer to incomplete type
../utilbin/authuser.c:550: error: âPT_ECHO_ONâ undeclared (first use in this function)
../utilbin/authuser.c:562: error: invalid use of undefined type â
../utilbin/authuser.c:562: error: dereferencing pointer to incomplete type
../utilbin/authuser.c:563: error: invalid use of undefined type â
../utilbin/authuser.c:563: error: dereferencing pointer to incomplete type
../utilbin/authuser.c:574: error: âR_MSGâ undeclared (first use in this function)
../utilbin/authuser.c:575: error: â_INFOâ undeclared (first use in this function)
../utilbin/authuser.c:593: error: âESSâ undeclared (first use in this function)
make: *** [authuser.o] Error 1
not done


=============================================================
-$ rpm -qa | grep ssl
compat-openssl097g-0.9.7g-13.9
compat-openssl097g-32bit-0.9.7g-13.9
openssl-0.9.8a-18.26
openssl-32bit-0.9.8a-18.26
 
Therefore, I know I have Open-SSL installed, but when I run:

-$ ./aimk -spool-classic  -no-jni -no-java -no-remote -no-dump  -no-qmake -no-qtcsh   -only-core

gcc -DSGE_ARCH_STRING=\"lx26-s390x\" -O3 -Wall -Wstrict-prototypes -DUSE_POLL -DLINUX -DLINUXS390X -DLINUXS390X_26 -D_GNU_SOURCE -DGETHOSTBYNAME_R6 -DGETHOSTBYADDR_R8  -DHAS_IN_PORT_T -m64 -DLOAD_OPENSSL -I/off_home/gridengine/db-4.4.20/lx26-s390x/include/ -DTARGET_64BIT  -DSPOOLING_classic -DSECURE -I/off_home/gridengine/openssl-0.9.8h-origin/lx26-s390x/include -DNO_JNI -DCOMPILE_DC -D__SGE_COMPILE_WITH_GETTEXT__  -D__SGE_NO_USERMAPPING__ -I../common -I../libs -I../libs/uti -I../libs/juti -I../libs/gdi -I../libs/japi -I../libs/sgeobj -I../libs/cull -I../libs/rmon -I../libs/comm -I../libs/comm/lists -I../libs/sched -I../libs/evc -I../libs/evm -I../libs/mir -I../libs/lck -I../daemons/common -I../daemons/qmaster -I../daemons/execd -I../daemons/schedd -I../clients/common -I. -Wno-strict-prototypes -fPIC -c ../libs/comm/cl_ssl_framework.c
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:80:26: error: openssl/err.h: No such file or directory
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:81:25: error: openssl/bio.h: No such file or directory
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:82:25: error: openssl/ssl.h: No such file or directory
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:83:26: error: openssl/rand.h: No such file or directory
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:154: error: expected â before â token
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:155: error: expected â, â, â, â or â before â token
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:156: error: expected â, â, â, â or â before â token
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:157: error: expected â, â, â, â or â before â token
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:158: error: expected â before â token
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:159: error: expected â before â token
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:160: error: expected â before â token
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:161: error: expected â before â token
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:162: error: expected â, â, â, â or â before â token
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:163: error: expected â, â, â, â or â before â token
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:164: error: expected â before â token
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:165: error: expected â before â token
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:166: error: expected â before â token
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:167: error: expected â before â token
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:168: error: expected â before â token
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:171: error: expected â, â, â, â or â before â token
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:172: error: expected â before â token
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:173: error: expected â before â token
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:174: error: expected â before â token
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:175: error: expected â before â token
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:176: warning: type defaults to â in declaration of â
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:176: error: expected â, â or â before â token
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:177: error: expected â before â token
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:178: error: expected â before â token
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:179: error: expected â, â, â, â or â before â token
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:180: error: expected â before â token
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:181: error: expected â before â token
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:182: error: expected â, â, â, â or â before â token
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:183: error: expected â before â token
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:184: error: expected â before â token
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:185: error: expected â, â, â, â or â before â token
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:186: error: expected â before â token
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:187: error: expected â, â, â, â or â before â token
../libs/comm/cl_ssl_framework.c:188: error: expected â before â token

....  MANY MORE SIMILAR MESSAGES

------------------------------------------------------
http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=39&dsMessageId=207341

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [dev-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].



More information about the gridengine-users mailing list