[GE dev] s390x Architecture

rayson rayrayson at gmail.com
Fri Jul 31 15:01:58 BST 2009


You should source the settings.sh or settings.csh script. Since you
have a working Linux cluster, you can find out how this is done by
looking at that environment.

Rayson



On 7/31/09, uriel01 <uriel.carrasquilla at mail.mcgill.ca> wrote:
> During my installation efforts with "install_qmaster" followed by "inst_sge -x -s", I had a message to execute settings.sh, which I complied with.
> It is supposed to set up $SGE_ROOT, $SGE_CELL, $CLUSTER_NAME, $QMASTER_PORT, $EXECD_PORT, and $PATH/$path.
> Well, it is not happening.
> When I try to start "sgemaster" or "sgeexecd", I get messages that they are not set up.
> I looked inside settings.sh and I see not reference to anything more than  $SGE_ROOT and $SGE_CELL.
> I can obviously set them up in my default ".bash_profile" or the system /etc/bash.bashrc.local (SuSE 10) but I just want to make sure that this is going on.
> is it normal?
>
> ------------------------------------------------------
> http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=39&dsMessageId=210431
>
> To unsubscribe from this discussion, e-mail: [dev-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].
>

------------------------------------------------------
http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=39&dsMessageId=210434

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [dev-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].



More information about the gridengine-users mailing list