[GE issues] [Issue 3062] New - inst_sge -copycerts exits without error message when called for a cluster having no certificates

dom marco.donauer at sun.com
Thu Jun 18 12:48:18 BST 2009


http://gridengine.sunsource.net/issues/show_bug.cgi?id=3062
                 Issue #|3062
                 Summary|inst_sge -copycerts exits without error message when c
                        |alled for a cluster having no certificates
               Component|gridengine
                 Version|6.1u1
                Platform|Sun
                     URL|
              OS/Version|All
                  Status|NEW
       Status whiteboard|
                Keywords|
              Resolution|
              Issue type|DEFECT
                Priority|P3
            Subcomponent|install
             Assigned to|dom
             Reported by|dom






------- Additional comments from dom at sunsource.net Thu Jun 18 04:48:18 -0700 2009 -------
When inst_sge -copycerts is called in a cluster having no certificates (no csp mode, no windows hosts in the cluster),
it just exits with exit code 1, without printing any message.

It should print a meaningful error message, and then exit 1.

The shell function CopyCA checks, if the prerequisits (having certificates) are fulfilled.
If not, it returns 1, 
the calling inst_sge main function (inst_sge, line 1357) does an exit 1.

In CopyCA, when the prerequisits are not fulfilled, 
print a message like
"no certificats to copy in your current cluster setup".

------------------------------------------------------
http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=36&dsMessageId=202215

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [issues-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].



More information about the gridengine-users mailing list