[GE users] Webconsole error

gg3796 gg3796 at yahoo.com
Thu Jun 25 17:20:28 BST 2009


    [ The following text is in the "iso-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]

The only entry it has is this.
==============================================================
Java Web Console Version 3.0.2 started on Wed Jun 24 18:43:37 PDT 2009
==============================================================

this is the output from config_log
24-Jun-2009 | 18:43:37 | INFO  | Resolving shared jar files
24-Jun-2009 | 18:43:37 | INFO  | Resolving login modules
24-Jun-2009 | 18:43:37 | INFO  | Resolving Java options
24-Jun-2009 | 18:43:37 | INFO  | Resolving web modules
24-Jun-2009 | 18:43:37 | INFO  | The console instance "console" is starting in
     user mode.
24-Jun-2009 | 18:44:23 | INFO  | The console is running.

Admin log has one error though, look here:
24-Jun-2009 | 18:18:06 | INFO  | Undeployed web app context "reporting" for
     application com.sun.grid.arco_6.2u2
24-Jun-2009 | 18:22:26 | ERROR | Error from manager deploy: Unexpected
     exception connecting to the container manager: HTTPS hostname wrong:
     should be <127.0.0.1>
24-Jun-2009 | 18:22:26 | INFO  | Deployed web application "reporting".
24-Jun-2009 | 18:22:26 | INFO  | Deployed web app context "reporting" for
     application com.sun.grid.arco_6.2u2
24-Jun-2009 | 18:22:26 | INFO  | Set following service properties for
     application com.sun.grid.arco_6.2u2:  arco_config_file
24-Jun-2009 | 18:22:26 | INFO  | Set following service properties for
     application com.sun.grid.arco_6.2u2:  arco_logging_level
24-Jun-2009 | 18:22:26 | INFO  | Set following service properties for
     application com.sun.grid.arco_6.2u2:  arco_app_dir
24-Jun-2009 | 18:37:42 | INFO  | Set following service properties for
     application reporting:  arco_logging_level


________________________________
From: soeren_g <soeren.gerlach at quanteam.de>
To: users at gridengine.sunsource.net
Sent: Thursday, June 25, 2009 2:25:24 AM
Subject: RE: [GE users] Webconsole error

Hi,
have you checked the SMC log at /var/log/webconsole/console/console_debug_log? Maybe this gives you a hint.


Regards,
Soeren

------------------------------------------------------
http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=38&dsMessageId=203521

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net<mailto:users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net>].




More information about the gridengine-users mailing list