[GE users] SGE 6.2 not scheduling

reuti reuti at staff.uni-marburg.de
Tue Mar 3 11:28:49 GMT 2009


    [ The following text is in the "utf-8" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some characters may be displayed incorrectly. ]

Hi,

Am 03.03.2009 um 09:39 schrieb adary:

> HI Everyone,
>
> I?m checking out SGE 6.2u1 and I had something very weird:
>
> It stopped scheduling.
>
> Every job submitted had priority 0.000000 untill I restarted the  
> qmaster. After the restart everything went back to normal.
>
> The 6.2 configuration is a replica of my 6.1u3 production  
> environment, the only difference being disabling prolog/epilog in  
> one queue and using built in qlogin/rlogin/rsh stuff (used to use  
> ssh wrapper scripts in 6.1)
>
> Did anyone else experience something similar?

how did you upgrade?

-- Reuti

>
>
> Yuval Adar, Marvell Israel - Senior UNIX System Administrator
> Park Azorim, Kyriat Arie
> Petah Tikva, 49527, Israel
> Email: adary at marvell.com
> Office: +972.3.9703958 - OnNet: 705.3958
> Fax: +972.3.9704999
> Mobile: +972.54.2493958
> Web site: http://www.marvell.com
>
> This message may contain confidential, proprietary or legally  
> privileged information. The information is intended only for the  
> use of the individual or entity named above. If the reader of this  
> message is not the intended recipient, you are hereby notified that  
> any dissemination, distribution or copying of this communication is  
> strictly prohibited. If you have received this communication in  
> error, please notify us immediately by telephone or by e-mail and  
> delete the message from your computer.
>

------------------------------------------------------
http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=38&dsMessageId=119530

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].



More information about the gridengine-users mailing list