[GE users] Problem Installing SGE 6.2u2 on MacOS 10.5.6

petrik lubomir.petrik at sun.com
Wed Mar 11 16:43:44 GMT 2009


jlforrest wrote:
> petrik wrote:
>   
>>> Any idea whether this release corrects the missing
>>> password file entry bug? (See
>>> http://gridengine.sunsource.net/issues/show_bug.cgi?id=2636)
>>>   
>>>       
>> Hi Jon,
>> no, it was not fixed.
>>
>> I think the issue 2636 is a candidate to be fixed by the community. 
>> Anyone interested?
>>     
>
> For the sake of discussion, let's say that Chris' solution is
> the only one that works. In other words, the launchd scripts
> are the only way to correct the problem. Would Sun then do
> what's necessary to incorporate these scripts into the standard
> release?
>   
Sure, if the proposed solution is robust enough. So far, we only had the 
talks about supporting the launchd, but since only MacOS execds are 
officially supported, and working, other CRs and RFEs had higher priority.
> Also, since the older method (SystemStarter) worked in OS 10.4 and
> in OS 10.5 up to 10.5.4, it would be useful to know what changed
> in MacOS that broke the older method. 
You're right.
> I wonder if anyone has any
> contact with Apple developers that might help shed light on this.
>   
Unfortunately, not as far as I know. Judging from the status NEW in the 
issuezilla no investigation was done at all.

Lubos.
> Cordially,
>
>

------------------------------------------------------
http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=38&dsMessageId=127716

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].



More information about the gridengine-users mailing list