[GE issues] [Issue 2056] incorrect referrences to "SGE_H_ALIASES" man page

andreas andreas.haas at sun.com
Thu Mar 12 16:10:55 GMT 2009


http://gridengine.sunsource.net/issues/show_bug.cgi?id=2056



User andreas changed the following:

                What    |Old value                 |New value
================================================================================
                  Status|NEW                       |RESOLVED
--------------------------------------------------------------------------------
              QA contact|surajp                    |andreas
--------------------------------------------------------------------------------
              Resolution|                          |FIXED
--------------------------------------------------------------------------------
            Subcomponent|doc                       |man
--------------------------------------------------------------------------------
        Target milestone|---                       |6.2u3
--------------------------------------------------------------------------------




------- Additional comments from andreas at sunsource.net Thu Mar 12 09:10:51 -0700 2009 -------
This problem existed also with regular man pages.

Fixed in Maintrunk for 6.2u3.

------------------------------------------------------
http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=36&dsMessageId=128636

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [issues-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].



More information about the gridengine-users mailing list