[GE users] FW: problem wih some windows executions

tamara sgesystem at live.com
Mon Mar 16 11:15:37 GMT 2009


    [ The following text is in the "iso-8859-1" character set. ]
    [ Your display is set for the "ISO-8859-10" character set.  ]
    [ Some special characters may be displayed incorrectly. ]


and today i found instead of blinking cursor this message:

Windows NT Exception (core dumbed)
./inst_sge: -e: not found



regards,
tamara
________________________________
From: sgesystem at live.com
To: users at gridengine.sunsource.net
Subject: problem wih some windows executions
Date: Mon, 16 Mar 2009 00:09:09 +0100

hi,

i installed sge in windows executions before (3 execution host)
and suddenly in two of three the daemon execd is not running even manually
so i tried many thing with these windows execs but no use so i formatted one and installed windows again ,sfu and all the necessary softwares
but when i come to install sge ,nothing happend i wrote:

cd /opt/sge
./install_execd
_

and the cursor keep blinking for long time without any respond

i really don't understand why i still have another windows exec and it's still working properly

any ideas what's the problem or did anyone face it before?


regards,
tamara

________________________________
Invite your mail contacts to join your friends list with Windows Live Spaces. It's easy! Try it!<http://spaces.live.com/spacesapi.aspx?wx_action=create&wx_url=/friends.aspx&mkt=en-us>
________________________________
See all the ways you can stay connected to friends and family<http://www.microsoft.com/windows/windowslive/default.aspx>



More information about the gridengine-users mailing list