[GE issues] [Issue 3016] New - Classic spooled sharetree does no longer set correct leaf ID

roland roland.dittel at sun.com
Mon May 4 14:53:28 BST 2009


http://gridengine.sunsource.net/issues/show_bug.cgi?id=3016
                 Issue #|3016
                 Summary|Classic spooled sharetree does no longer set correct l
                        |eaf ID
               Component|gridengine
                 Version|6.2
                Platform|Sun
                     URL|
              OS/Version|All
                  Status|NEW
       Status whiteboard|
                Keywords|
              Resolution|
              Issue type|DEFECT
                Priority|P4
            Subcomponent|qmaster
             Assigned to|ernst
             Reported by|roland






------- Additional comments from roland at sunsource.net Mon May  4 06:53:26 -0700 2009 -------
The customer complained that the spooled sharetree file using classic spooling does no longer show the correct IDs for the leafs. Instead
the ID for every node is always 0. The qconf -sstree is correct, just the file in 
$SGE_ROOT/$SGE_CELL/spool/qmaster/sharetree is wrong.

This behavior is regression because with 6.0 showed the correct ID in the spooled file

------------------------------------------------------
http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=36&dsMessageId=189807

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [issues-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].



More information about the gridengine-users mailing list