[GE users] question/problem with queue assignments and PE jobs

olesen Mark.Olesen at emconTechnologies.com
Tue May 5 16:37:05 BST 2009


> Ok, I know this is a fairly detailed question, and I've probably left
> something out that's important, but for the life of me I can't figure
> out why SGE is doing this - is there something basic I'm missing, or
> doing wrong ?

Your question isn't too detailed and your description was quite
complete.

It looks to me like you are hitting this issue:

http://gridengine.sunsource.net/issues/show_bug.cgi?id=2864

/mark

This e-mail message and any attachments may contain 
legally privileged, confidential or proprietary Information, 
or information otherwise protected by law of EMCON 
Technologies, its affiliates, or third parties. This notice 
serves as marking of its "Confidential" status as defined 
in any confidentiality agreements concerning the sender 
and recipient. If you are not the intended recipient(s), 
or the employee or agent responsible for delivery of this 
message to the intended recipient(s), you are hereby 
notified that any dissemination, distribution or copying 
of this e-mail message is strictly prohibited. 
If you have received this message in error, please 
immediately notify the sender and delete this e-mail 
message from your computer.

------------------------------------------------------
http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=38&dsMessageId=190770

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].



More information about the gridengine-users mailing list