GATEKEEPER NOTE: Re: [GE issues] [Issue 3016] New - Classic spooled sharetree does no longer set correct leaf ID

jf222792 jan.forch at sun.com
Wed May 6 13:56:31 BST 2009


Hi Roland,
please se Target milestone field.
Cheers,
   Jan

On 05/04/09 15:53, roland wrote:
> http://gridengine.sunsource.net/issues/show_bug.cgi?id=3016
>                  Issue #|3016
>                  Summary|Classic spooled sharetree does no longer set correct l
>                         |eaf ID
>                Component|gridengine
>                  Version|6.2
>                 Platform|Sun
>                      URL|
>               OS/Version|All
>                   Status|NEW
>        Status whiteboard|
>                 Keywords|
>               Resolution|
>               Issue type|DEFECT
>                 Priority|P4
>             Subcomponent|qmaster
>              Assigned to|ernst
>              Reported by|roland
>
>
>
>
>
>
> ------- Additional comments from roland at sunsource.net Mon May  4 06:53:26 -0700 2009 -------
> The customer complained that the spooled sharetree file using classic spooling does no longer show the correct IDs for the leafs. Instead
> the ID for every node is always 0. The qconf -sstree is correct, just the file in 
> $SGE_ROOT/$SGE_CELL/spool/qmaster/sharetree is wrong.
>
> This behavior is regression because with 6.0 showed the correct ID in the spooled file
>
> ------------------------------------------------------
> http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=36&dsMessageId=189807
>
> To unsubscribe from this discussion, e-mail: [issues-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].
>

------------------------------------------------------
http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=36&dsMessageId=191638

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [issues-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].



More information about the gridengine-users mailing list