[GE issues] [Issue 3026] qhost failed to filter the resource request correctly

ravinallan ravichandra.nallan at sun.com
Mon May 11 16:19:54 BST 2009


http://gridengine.sunsource.net/issues/show_bug.cgi?id=3026



User ravinallan changed the following:

                What    |Old value                 |New value
================================================================================
                  Status|NEW                       |RESOLVED
--------------------------------------------------------------------------------
              Resolution|                          |FIXED
--------------------------------------------------------------------------------




------- Additional comments from ravinallan at sunsource.net Mon May 11 08:19:51 -0700 2009 -------
The fix is to do the hostname match check if selected=1, which means the other complexes have been verified in sge_select_queue() and now we
check hostname otherwise, the other complexes match have failed hence no point in matching hostname. Hence there is no need to implement the
fix for CR 6734764 as it causes this regression.

Further the current fix for CR4680766 does a plain string compare hence other values like hostname="hosta|hostb" would fail. We need more
comprehensive check here as is done for other complexes.

Fixed in maintrunk

------------------------------------------------------
http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=36&dsMessageId=194274

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [issues-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].



More information about the gridengine-users mailing list