[GE users] Initital_state doesn't work well.

nobucika tanaka.nobuchika at kk.jp.panasonic.com
Mon Nov 2 06:50:36 GMT 2009


Hi.

I'm using SGE6.0u9.
I changed initial_state of cluster queue this morning.(defalut => disabled)
But it doesn't work well.

In man queue_conf, "initial_state defines an initial state for the queue
either when adding the queue to the system for the first time or
on start-up of the sge_execd(8) on the host on which the queue resides."

However, state for queue is changed unintentionally except above two
conditions.

when state is changed, message file shows following line.
11/02/2009 12:48:45|execd|exec_host|W|can't register at "qmaster": unable to send message to qmaster using port 537 on host "qmaster_host": can't resolve host name
11/02/2009 12:49:45|execd|exec_host|I|registered at qmaster host "qmaster_host"
11/02/2009 12:58:04|execd|exec_host|E|can't send asynchronous message to commproc (qmaster:1) on host "qmaster_host": can't resolve host name
11/02/2009 12:58:05|execd|exec_host|W|can't register at "qmaster": unable to send message to qmaster using port 537 on host "qmaster_host": can't resolve host name
11/02/2009 12:58:44|execd|exec_host|E|can't send asynchronous message to commproc (qmaster:1) on host "qmaster_host": can't resolve host name
11/02/2009 12:59:05|execd|exec_host|I|registered at qmaster host "qmaster_host"

Could you tell me what should I do for initial_state works well.

Nobuchika Tanaka.

------------------------------------------------------
http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=38&dsMessageId=224546

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].



More information about the gridengine-users mailing list