[GE users] New, single machine setup, no submitted jobs being processed

jcholewa jcholewa at nshs.edu
Fri Nov 6 18:49:36 GMT 2009


> So, in summary the submitted jobs just don't start - right?

That is correct.

# qhost
HOSTNAME                ARCH         NCPU  LOAD  MEMTOT  MEMUSE  SWAPTO  SWAPUS
-------------------------------------------------------------------------------
global                  -               -     -       -       -       -       -
sun                     lx24-amd64     16  0.00  110.2G  360.2M    2.0G     0.0



# qconf -sq all.q
qname                 all.q
hostlist              @allhosts
seq_no                0
load_thresholds       np_load_avg=1.75
suspend_thresholds    NONE
nsuspend              1
suspend_interval      00:05:00
priority              0
min_cpu_interval      00:05:00
processors            UNDEFINED
qtype                 BATCH INTERACTIVE
ckpt_list             NONE
pe_list               make
rerun                 FALSE
slots                 1,[sun=16]
tmpdir                /tmp
shell                 /bin/csh
prolog                NONE
epilog                NONE
shell_start_mode      posix_compliant
starter_method        NONE
suspend_method        NONE
resume_method         NONE
terminate_method      NONE
notify                00:00:60
owner_list            NONE
user_lists            NONE
xuser_lists           NONE
subordinate_list      NONE
complex_values        NONE
projects              NONE
xprojects             NONE
calendar              NONE
initial_state         default
s_rt                  INFINITY
h_rt                  INFINITY
s_cpu                 INFINITY
h_cpu                 INFINITY
s_fsize               INFINITY
h_fsize               INFINITY
s_data                INFINITY
h_data                INFINITY
s_stack               INFINITY
h_stack               INFINITY
s_core                INFINITY
h_core                INFINITY
s_rss                 INFINITY
h_rss                 INFINITY
s_vmem                INFINITY
h_vmem                INFINITY



# qstat -f
queuename                      qtype resv/used/tot. load_avg arch          states
---------------------------------------------------------------------------------
all.q at sun                      BIP   0/0/16         0.00     lx24-amd64




> You used the tar command in <somewhere>/ge62? Usually it should be un- 
> tarred in /opt/sge or directed with -C /opt/sge to expand at that 
> location.

I did expand the archive into /opt/sge but did not change that part of my log (apologies!).  For what it's worth, my /opt/sge currently contains:
3rd_party  ckpt     dtrace    install_execd    lib  pvm   utilbin
bin        default  examples  install_qmaster  man  qmon
catman     doc      include   inst_sge         mpi  util

------------------------------------------------------
http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=38&dsMessageId=225431

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].



More information about the gridengine-users mailing list