[GE issues] [Issue 3175] Empty boolean resource request becomes 0 when using JSV

eddale eddale at cs.unc.edu
Tue Nov 10 12:51:29 GMT 2009


http://gridengine.sunsource.net/issues/show_bug.cgi?id=3175



User eddale changed the following:

                What    |Old value                 |New value
================================================================================
                 Version|6.2u4                     |6.2u3
--------------------------------------------------------------------------------




------- Additional comments from eddale at sunsource.net Tue Nov 10 04:51:25 -0800 2009 -------
That's correct.  It seems to only happen when using a client-side JSV.

If I log the value of himem at the top of the jsv_on_verify function, I get "0.0000000" when TRUE isn't specified.  I get "TRUE" when it is.
 Here's the line I'm using:
 jsv_log_info(jsv_sub_get_param('l_hard','himem'));

If I explicitly set himem to TRUE inside the JSV using this line:
 jsv_sub_add_param('l_hard','himem','TRUE');
then I get the following output in the JSV logfile:
>>> START
<<< SEND ENV
<<< STARTED
>>> PARAM VERSION 1.0
>>> PARAM CONTEXT client
>>> PARAM CLIENT qsub
>>> PARAM USER eddale
>>> PARAM GROUP compsci
>>> PARAM CMDNAME qstat
>>> PARAM CMDARGS 1
>>> PARAM CMDARG0 -r
>>> PARAM b y
>>> PARAM l_hard h_rt=48:00:00,himem=0.000000
>>> PARAM M eddale at bass-comp0.cs.unc.edu
>>> PARAM N qstat
>>> PARAM p -1023
>>> BEGIN
<<< LOG INFO 0.000000
<<< PARAM l_hard himem=0.000000,h_rt=500
<<< PARAM l_hard himem=TRUE,h_rt=500
<<< RESULT STATE ACCEPT Job is accepted

Notice that l_hard and himem are specified twice.

------------------------------------------------------
http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=36&dsMessageId=226004

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [issues-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].



More information about the gridengine-users mailing list