[GE users] sge_qmaster crashing with segmentation fault

rayson rayrayson at gmail.com
Fri Nov 13 20:20:01 GMT 2009


Can you run qmaster directly under the debugger?

Also, set the env var "SGE_ND" to 1 before starting the qmaster. When
it seg faults, issue the "where" command, which should give us the
stack trace.

Rayson




On 11/4/09, eimamagi <eimamagi at srce.hr> wrote:
> rayson wrote:
> > Did you guys try to run the qmaster under a debugger??
> >
> > If you can get a stack trace when it crashes, we would at least have a
> > better understanding of the problem...
>
> yes, as I said we ran it in the following mode:
>  SGE_DEBUG_LEVEL="2 2 0 0 0 0 2 0";
>
> and all we got was:
> 18941855  31366 scheduler000     ================[SCHEDULING-EPOCH
> 200911031641.
> 16]==================
> 18941856  31366 scheduler000     RAW CQ:2, J:67, H:9, C:49, A:103, D:1,
> P:101, C
> KPT:0, US:211, PR:101, RQS:0, AR:0, S:nd:384/lf:282
> 18941857  31366 event_master     processing event master request: 4
> /etc/init.d/sgemaster.isabella: line 652: 31366 Segmentation fault
> $bin_dir
> /sge_qmaster
>
>
>
> Cheers,
> emir
>
> ------------------------------------------------------
> http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=38&dsMessageId=225110
>
> To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].
>

------------------------------------------------------
http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=38&dsMessageId=226734

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].



More information about the gridengine-users mailing list