[GE issues] [Issue 3184] Adding host to hostgroup causes extra slot-only queue instances

aja alena.plestilova at sun.com
Thu Nov 19 11:08:24 GMT 2009


http://gridengine.sunsource.net/issues/show_bug.cgi?id=3184



User aja changed the following:

                What    |Old value                 |New value
================================================================================
                  Status|NEW                       |STARTED
--------------------------------------------------------------------------------




------- Additional comments from aja at sunsource.net Thu Nov 19 03:08:20 -0800 2009 -------
This is a bug. This happens when the hostgroup hostlist attribute is set to NONE and the host is added after creating the queue which
reference the hostgroup in the slot attribute. 

As a workaround you can change the order of steps. 

1) qconf -ahgrp @30_slot
2) qconf -ae          {replace "template" with a resolvable hostname, such as foohost.corp.ud.com}
4) qconf -aattr hostgroup hostlist foohost.corp.ud.com @30_slot
3) qconf -aq mooqueue     {replace "slots" line with "slots     1,[@30_slot=30]" }
5) qstat -f |grep foohost.corp.ud.com      {doesn't display anything}

------------------------------------------------------
http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=36&dsMessageId=227892

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [issues-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].



More information about the gridengine-users mailing list