[GE users] Gridengine + Windows 2003 R2 sp2 & SUA

tomis tomi.simonen at csc.fi
Mon Sep 7 07:37:21 BST 2009


Hello, maby others has also met this kind of problem while installing Sge to Windows environment

Hit <RETURN> to continue >>

TERM environment variable not set.

Checking hostname resolving
---------------------------
can't resolve username "WINNODE1+sge"

Command failed: ./utilbin/win32-x86/gethostname -aname

Probably a permission problem. Please check file access permissions.
Check read/write permission. Check if SGE daemons are running.

can't resolve username "WINNODE1+sge"

Command failed: ./bin/win32-x86/qconf -sh

Probably a permission problem. Please check file access permissions.
Check read/write permission. Check if SGE daemons are running.


This hostname is not known at qmaster as an administrative host.

Real hostname of this machine:                     host, the hostname resolving
 on this host will most likely differ from\n
Aliased hostname (if "host_aliases" file is used): the hostname resolving method
 on the qmaster machine\n
Default domain ("none" means ignore):              WINNODE1.testad
Ignore domain names:                               none

The resulting hostname is:              =========> true

If you think that this host has already been added as an administrative

Please check and correct your >/etc/hosts< file and >/etc/nsswitch.conf<
file on this host and on the qmaster machine.


Problem seems to be Hostname+username setting. SGE installer doesn't accept Username ony which seems to be default. I have tried to set environment setting of cshell but SGE installer is satisfied enough. What next? Thanks.

------------------------------------------------------
http://gridengine.sunsource.net/ds/viewMessage.do?dsForumId=38&dsMessageId=216183

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe at gridengine.sunsource.net].



More information about the gridengine-users mailing list